duminică, 3 februarie 2013

Seriale

                                 Seriale ... fantezie            

  Grimm 

        

Grimm este un american de poliție de procedură de televiziune serie de fantezie dramă. A debutat in SUA pe NBC, la 28 octombrie 2011.  Spectacolul a fost descris ca "un politist drama, cu o poftă de mâncare ... un proiect de întuneric și fantastic despre o lume în care personaje inspirate de Fairy Tales Grimms" există ", , deși poveștile și personajele inspiră spectacol sunt, de asemenea, extrase din alte surse.

The legend of the seeker

Legend of the Seeker, (în română Legenda căutătorului), (cunoscut și ca Wizard's first ruleromână Prima regulă a vrăjitorului ) este un serial TV fantastic și de aventuri bazat pe The Sword of Truth, (în română Spada Adevărului), o serie de romane scrise de Terry Goodkind.
       

Revolution 

Revolution (2012) Poster             

Revolution is an American post-apocalyptic science fiction television drama series created by Eric Kripke. It is produced by J. J. AbramsBad Robot Productions for the NBC network. It debuted on September 17, 2012, and airs on Mondays at 10:00 pm (ET). The network placed a series order in May 2012. Film director Jon Favreau directed the pilot episode. The pilot episode was viewable on Hulu and NBC.com, prior to the series' broadcast premiere. On October 2, 2012, NBC picked it up for a full season of 22 episodes, which was later reduced to 20 episodes.


Teen wolf 

Teen Wolf este un serial de televiziune american regizat de Jeff Davis. E bazat pe filmul cu același nume din 1985. Personajul principal este liceanul Scott McCall (Tyler Posey), care este mușcat de un vârcolac în timp ce căuta un cadavru în timpul nopții în pădure. Scott încearcă să pară un student normal, ținând secret faptul că a devenit un vârcolac. Doar Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) știe despre asta, prietenul lui cel mai bun. Acesta din urmă îl ajută să treacă peste schimbările corpului și ale comportamentului prin care trece amicul său. Deși toată lumea îl știe pe Derek Hale (Tyler Hoechlin), doar cei doi pot vorbi cu el. Derek e un pustnic ce trăiește într-o casă părăsită din pădure.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu