luni, 21 ianuarie 2013

Jocuri

                             Need for speed (NFS)

     Need for Speed ​​(NFS) este o serie de curse jocuri video publicate de Electronic Arts (EA) și dezvoltat de mai multe studiouri printre care Canada, compania Box EA Neagră și Marea Britanie pe bază de Criterion Games. Acesta a fost inițial dezvoltat de compania canadiana Software bazat pe distinctive, care a devenit cunoscut sub numele de EA Canada.Seria a lansat primul său titlu, Need for Speed ​​in 1994. Inițial, Need for Speed ​​a fost exclusiv de la console de jocuri cincea generație video, în cele din urmă oferind în toate consolele de a șaptea generație până în 2008. Titlurile constau de curse cu masini diferite pe diferite piese, cu unele titluri, inclusiv preocupări de poliție din curse. Întrucât Need for Speed​​: Underground, seria a integrat organism de personalizare auto în joc.
Need for Speed ​​este cel mai de succes joc video serie de curse din lume, și una dintre cele mai de succes francize de jocuri video din toate timpurile. Începând din octombrie 2009, peste 100 de milioane de exemplare de jocuri din seria Need for Speed ​​au fost vândute [1].
În iunie 2012 a fost anunțat că Criterion Games sunt în controlul deplin al Need for franciza Speed​​, [2] de restructurare Box text Negre [3]. Este, de asemenea, a anunțat că un film bazat pe seria este în producție, programat sa fie lansat în februarie 2014.Need for Speed ​​(NFS) serii sunt jocuri de curse, toate care folosesc aceleași reguli fundamentale și să aibă mecanica similare. În fiecare joc, jucătorul controlează o masina de curse intr-o varietate de curse, obiectivul fiind acela de a câștiga cursa. În modul de turneu / carieră, jucătorul trebuie să câștige o serie de curse pentru a debloca vehicule, piese, etc Înainte de a reda fiecare cursa, jucătorul alege un vehicul de a concura in și are posibilitatea de a alege transmitere a vehiculului, care include transmisie automată și manuală. Toate jocurile din serie au o anumita forma de modul multiplayer permite jucatorilor sa concureze unul pe altul prin split screen, LAN sau Internet.
Deși jocurile parts același nume, tonul și să se concentreze de jocuri a variat în mod semnificativ, într-o formă sau alta. De exemplu, în unele jocuri de masini pot suferi daune mecanice și vizuale, în timp ce în alte jocuri de masini nu pot fi deteriorate la toate, unele jocuri au fizica-care este, modul software-ul simulează o mașină reală a comportamentului care sunt amintesc de o masina reala, in timp ce alte jocuri au fizicii iertarea (de exemplu, trece prin niște curbe la viteza de top).
Odată cu lansarea de Need for Speed: Underground, seria reorientat de la curse de masini exotice sportive pe pitorești punct-la-punct, piese de curse evocative drum deschis de import / subcultura tuner, și curse de stradă într-un cadru urban. Pentru a-data, aceasta tema a rămas predominante în cele mai multe din următoarele jocuri.
Need for Speed: Shift si mai ales continuarea sa, a avut o abordare simulator de curse. Aceste jocuri au în primul rând cu circuit închis curse pe trasee reale, cum ar fi Nürburgring și Laguna Seca, iar circuitele stradale fictive în orașe precum Londra și Chicago. În plus, modurile de drag și deriva din jocurile de curse de stradă sunt păstrate și prezentate ca sporturile profesioniste (cum ar fi Formula Drift). Se pune un accent puternic pe GT1 FIA Campionatul Mondial FIA și Campionatul European GT3. Listele auto includ o combinație de exotice, mașini sport, și tunere, în plus față de masini de curse speciale. Cu Shift 2: Unleashed, EA a decis să împartă acest off într-o serie de curse separată, deși nu se știe dacă sechele suplimentare vor fi produse.
Cele mai multe dintre jocurile din franciza includ preocupări de poliție într-o formă sau alta. În primul joc, curse ale jucătorului împotriva X-Man, obiectivul este să-l bată, fără a se arestat. În unele dintre jocurile oferind de urmărire a poliției, jucătorul poate juca fie ca infractor sau polițist, ca un infractor, jucătorul trebuie să scape de poliție, sau în cazul în care joci ca polițist, trebuie să urmărească și să capturați infractor [4] a introdus. în Need for Speed: Underground au fost conceptele de drift și glisarea, care sunt utilizate în derivă și drag racing, respectiv. Aceste mecanica noi sunt incluse în modul de turneu / carieră în afară de curse stradale regulate. În curse de drift, jucătorul trebuie să învingă zburatori alte prin stabilirea de puncte mai mare decât celelalte Racers; aceste puncte sunt câștigate de durata și calendarul derivei făcute de vehicul jucătorului [5] În curse trageți, jucătorul folosește un set de mașină. în transmisie manuală. Obiectivul în acest tip de cursă este de a urmări o mașină adversă și imita performanța de a câștiga un impuls în viteză jucatorului. Ca o cursă stradă obișnuită, jucătorul trebuie să termine prima cursa pentru a câștiga, deși dacă jucătorul sa prăbușit în un obstacol, cursa se termină [5].
Conceptul de tuning auto a evoluat cu fiecare joc nou. În jocurile anterioare din serie, acesta sa concentrat în principal asupra mecanicii de masina, mai degrabă decât aspectul de ea. Fiecare joc are o anumita forma de tuning auto, care poate fi setat prin comutare opțiuni de pe și în afara (de exemplu ABS, control al tractiunii sau), ajustarea opțiunilor (de exemplu față forta de apasare, forta de apasare spate, frână părtinire, rapoartele de transmisie) sau înlocuirii de piese (de exemplu motor, cutie de viteze). De la Underground la jocul curent, personalizare a vehiculelor este similară pentru vehiculele descrise în filmul 2001 Fast and Furious. Cele două categorii, în care jucătorul poate alege pentru a modifica masinile sale sunt vizuale și de performanță. Tuning vizuală a mașinii jucătorului devine un aspect important în turneu / cariera mod dupa eliberarea de Need for Speed: Underground 2. Aspectul jucător de autovehicule este evaluat folosind o scară de la zero la zece puncte, cele mai multe puncte de vedere pe care le are, este mai probabil să fie prezentate în reviste de automobile ficționale. Când o mașină atinge un rating destul de mare vizual, jucătorul se spune că vehiculul lor este eligibil pentru a fi pe coperta unei reviste, ulterior, jucătorul trebuie să conducă la o anumită locație pentru a lua fotografia de vehicul [6].

          




            


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu