miercuri, 23 ianuarie 2013

Jocuri

                             The Sims


     Sims este un aspect strategic, de simulare joc video dezvoltat de viață serie Maxis, iar mai târziu de către Studio Sims, și publicat de Electronic Arts. Acesta este unul dintre cele mai de succes serii de jocuri video din toate timpurile. Începând din mai 2011, franciza a vandut mai mult de 150 de milioane de exemplare în întreaga lume,  și este, de asemenea, franciza cel mai bine vandut din istoria PC-ul PC-ului.
Jocurile din seria The Sims sunt mai mult de un joc sandbox, în sensul că nu au nici un gol definite (cu excepția pentru unele pachete mai târziu de expansiune care a introdus acest stil de joc).Jucător creează oameni virtuale numite "Sims" și le plasează în case și ajută directe lor starea de spirit și satisface dorințele lor. Jucătorii pot plasa Sims lor în case de pre-construite sau de a construi ei înșiși. Fiecare pachet de extindere succesive și vânat, în seria sa majorat ceea ce jucătorul ar putea face cu Sims lor

            


MySims este seria de jocuri de consolă create de EA exclusiv pentru Wii și Nintendo DS (cu SkyHeroes fiind excepție). Acestea sunt dotate cu Chibi-cum ar fi caractere (un pic mai mic și similar la avatare Wii Mii).Primul joc din serie a fost lansat în septembrie 2007. De asemenea, este cunoscut ca fiind primul joc Sim lansat in Japonia. SkyHeroes MySims, cel mai nou plus față de linia MySims de jocuri, a fost lansat în septembrie 2010.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu