marți, 22 ianuarie 2013

Stiinta si magie

                             Stiinta si magie


Stiinta si magia isi dau mana

Desi par din lumi diferite, stiinta si magia se intalnesc de multe ori. Cand spui magie, te gandesi la ceva imposibil, insa in realitate, de multe ori e vorba de aplicarea unor concepte simple de fizica sau chimie. Cine a zis ca stiinta e dificila? De fapt, ea este amuzanta
techschool



















"Orice act intentionat este un act magic" - spunea odata Aleister Crowley. In sensul sau cel mai exact, cuvantul "magie" desemneaza o serie de actiuni destinate sa exploateze puterile naturale, mentale si psihice ale unei persoane pentru indeplinirea unui scop anume.A nu se confunda magia cu vrajitoria!!! Deoarece magia este o stiinta pe care o dobandesti dupa ce studiezi toate disciplinele ezoterice timp de 10-15 ani, pe cand vrajitoria este o practica a magiei inferioare, care se preteaza la orice in numele banului si a speculatiilor de orice natura. Magia reprezinta fortele in miscare ale universului, care se resping sau se atrag si de aici rezultatele uimitoare. Magia inseamna studierea temeinica a astrologiei, numerologiei, alchimiei, hipnozei, telepatiei, telechineziei, radiesteziei, bioenergiei, Tarotului etc. 
Vrajitoria inseamna sacrificarea de animale, folosirea unor elixiruri din plante, componente de la persoane decedate, sange, efectuarea de "papusi" pentru a face rau unei persoane, farmece de orice natura, legarea cununiilor sau a unei persoane impotriva vointei si a firii, superstitii, excrocherii s.a.
Magia isi propune sa ofere omului o stare mai buna, nu una mai rea.
Magia nu poate fi alba sau neagra (gri etc.). Ea este doar MAGIE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu